neděle 8. května 2011

Tina Salo 2.vydání

Již v květnu se dočkáme druhého vydání vyprodaného titulu Tina Salo Sladká jak krev od české autorky fantastiky Petry Neomilnerové. Hned v srpnu bude následovat druhý(taktéž již vyprodaný) titul Doušek věčnosti. V říjnu poté vyjde 3.díl v této sérii s názvem Past na mědvěda.

Sladká jak krev
Zavřít okno
Praha je přívětivé město, pro "našince" určitě, a upírka Tina Salo to oceňuje. Když se na ulicích začnou povalovat vykrvené mrtvoly bezdomovců, je třeba udělat pořádek ve vlastních řadách, aby mohl poklidný upíří život v matce měst pokračovat.


Vychází v květnu..




Doušek věčnosti
Zavřít oknoTina Salo má problémů nad hlavu. Motorkáři, mezi něž patří skupina vlkodlaků, umírají při bouračkách jako na běžícím pásu. Gothel zuří, protože chce zpátky svého syna Kaye, a je přesvědčená, že jí ho chce Tina ukrást.
A co je ze všeho nejhorší, Tinin otec Dyre už není jen nepříjemnou součástí nočních můr, ale velice reálnou hrozbou ohrožující upírstvo v celé Evropě...


Vychází v srpnu..

Bohužel jsem tuto sérii ještě nečetla..

Obálka Pasti na medvěda ještě není..Tak aspoň tedy anotace:
Ruka zákona si nevybírá a tentokrát tvrdě dopadla na medvědodlaka Konráda. Je obviněn z vraždy pornoherečky a na Tině Salo je, aby vše uvedla do pořádku.
Naneštěstí ani v Polsku, kam se rozhodla svého komplice ukrýt, není zrovna bezpečno, naopak, zdá se, že Tina a její přátelé vpadli do rodící se upírské války. Brzy se ukáže, že tentokrát jde o krk (nebo jiné části těla) opravdu všem


Pozn: V říjnu vyjde také šestý díl této série, který bude zcela nový. Nese název Tanec s carevnou a obal a anotace prozatím není..

Žádné komentáře:

Okomentovat