pondělí 16. května 2011

Oblíbené postavy Vampire Diaries

POZOR!!Článek je místy spoileroidní!!!!

Jednoznačné a neměnné první místo obsadil Damon:) Na tohohle chlapíka jsem ujetá!Je neuvěřitelně super, líbí se mi jeho styl, super hlášky a celkově jeho postava je velmi zajímavá. Navíc je to opravdu pěkný kus chlapa:))

Moc se mi líbí ta jeho rozdvojená osobnost, snaží se být dobrý, ale občas nastane zlom a jeho zlé já se opět objeví. Na druhou stranu je schopen lásky, lítosti a podle mě svého bratra miluje jako nikoho jiného. I když chce aby si o něm všichni mysleli, že je bezcitný bastard, podle mě je spíš zrazený a ublížený.To co mu provedla Katherine mu taky moc nepřidalo.Neříkám, v některých scénách jsem si myslela, že je to opravdu velkej hajzl, ale...:)Jsem na ty záporáky♥

Mou druhou nejoblíbenější postavou je samozřejmě Stefan. Je to taky pěkný kousek:) A hrozně se mi líbí ta jeho čestnost, obětavost pro druhé a rozpolcená osobnost jako u Damona. V minulosti byl doslova rozparovač a dokázal se z toho dostat. Velmi zajímavá je i jeho láska k Eleně a zároveň i ke Katherine. Záleží mi na spoustě lidí a hodně často mi přijde, že svými činy se snaží napravit svou minulost. Jeho vnitřní boj ohledně pití lidské krve je také velmi zajímavý.


Třetí nej postava je Katherine..Vím, že někteří asi čekali Elenu, ale zklamu vás. Elena není můj šálek čaje.
Naproti tomu Kath je naprosto fantastická. Jak už bylo řečeno je to manipulativní malá mrcha a právě to se mi na ní líbí. Moc dobře ví co chce a jde si za tím. Velmi mě překvapila v některých scénách v druhé sérii, když se řešily její city(2x09 - její vyvražděná rodina, 2x19 - rozhovor s Elijahem), tyto scény mi ji ještě více přiblížily. Je to velmi komplikovaná postava, která se nedá pochopit jen z jednoho dílu. Musíte se dívat a dávat si 1+1 dohromady. Opravdu nádherná postava..:)

 Tak toto jsou mé tři nej postavy:)
Přidám další, ale bohužel už jsou všichni mrtví!


Jako další bych dala Isobel:) K ní ani nevím co bych napsala, opět je to ta záporná postava, která ale těsně před svou smrtí vyjeví své pocity. Líbí se mi opět její přístup a řekla bych až flegmatické jednání. Tak mi to alespoň přišlo v 1x21, kdy se objevila v Mystic Falls. Bohužel tato postava zde moc nepobyla.Zemřela v 17.dílu 2.série, což jsem nečekala.



Další je Elijah..:)Který nás bohužel v posledním díle 2.série také opustil.Škoda! Líbil se mi, to jeho čestné jednání a síla, kterou se pyšnil.Taktéž mě převapil v rozhovoru s Katherine v 2x19. Většina těchto záporných postav se ukázala jako správná. Opravdu nejlepší byl úvod Elijaha, kde bojoval s bratry a i se srdcem probodnutým kůlem opět ožil, už tehdy jsem ho zbožňovala.
Navíc dokázal chladnokrevně všechny kdo mu stály v cestě zlikvidovat a takový by podle mě, měl upír být!


Do tohoto výpisu bych 100% napsala Johna..Hajzl se srdcem na správné straně..Podle mě tedy aspoň to tak bylo. Musel se ukázat někdo, kdo prostě upíry nesnáší a tato postava byla naprosto dokonalá. Čekala jsem kdy se objeví nějaký opravdu zarytý nepřítel upírů, nejdříve to byl Alarick ale toho to brzy přešlo. John dělal nesnáze mnohem déle. :) Opravdu ale velmi mile mě překvapil svou obětí v 2x21, kdy vyměnil svůj život za Elenin a tím ji zachránil.


Tak to bude nejspíš vše:)
A jaká je vaše oblíbená postava a proč? Pište komentíky prosím:)
Písničkové video:
Anberlin - Enjoy the Silence






5 komentářů:

  1. Mě naštvalo že Elijaha zabil jeho vlastní bratr..Eljah mi byl moc sympatický :))Ale třeba ve 3 řadě ho zas nechaj obživnout? ale to asine..,:?

    OdpovědětVymazat
  2. 3. řada by měla být o Původních mezi které Elijah patří. Myslím, že ho určitě ještě uvidíme:) Vždyť přece stačí vytáhnout jen jednu dýku..:)

    OdpovědětVymazat
  3. Moje nej.....nej....nej je proste Damon proste je sexy a jeste se mi libi jak se snazi vypadat zle i kdyz je proste hodny a jak by klidne pro Elenu i umrel.dokonaly chlap :-)

    OdpovědětVymazat
  4. kath je pro mě ta nej elenu moc nemusím tá je taká hodnoučká a tichá a až moc obětavá :-) podlemš sou nejlepší:ktherine a damon protože já bych to udělala takhle:Stefan s Elenou a Damon s Katherine to by byla bomba ale Kath zbožnuji kdo se mnou souhlasí at mi odpovídá tak čau :-)

    OdpovědětVymazat
  5. uvidíme jak se bude elena chovat až se z ní stane upír, třeba se trochu rozjede a v to tky doufám tkhle mě připadá taková nezajímavá :D

    OdpovědětVymazat