sobota 23. dubna 2011

Nesmrtelní 3

U našich slovenských sousedů vychází již 31.května 3.díl knižní série Nesmrtelní s názvem Krajina tieňov(Krajina stínů), psala jsem přibližně před třemi týdny do Arga, kdy bude vycházet u nás, odpovědi jsem se ale stále nedočkala..Nejspíš to zkusím znovu..

Slovenská obálka a anotace(zdroj: http://www.arara.cz/ )
Krajina tienov (Alyson Noel) [SK] obal

V knihe Krajina tieňov Damen a Ever hľadajú protijed na látku, ktorá prúdi Damenovi v žilách a bráni im naplno prežívať ich nesmrteľnú lásku. Dozvedajú sa však hrozivú pravdu o tom, aký koniec čaká na duše nesmrteľných.

Damen sa pokúša nájsť spôsob, ako oboch zachrániť pred nekonečnou temnotou Krajiny tieňov, zatiaľ čo Ever nachádza pomoc a porozumenie u sympatického mladého surfera menom Jude, vďaka ktorému sa bližšie zoznamuje s mágiou. Záhadný mladík ju veľmi priťahuje a jej láska k Damenovi je skúšaná viac, ako kedykoľvek predtým.


V knize Krajina stínů Damen a Ever hledají protijed na látku, která proudí Damenovi v žilách a brání jim naplno prožívat jejich nesmrtelnou lásku. Dozvídají se však hrozivou pravdu o tom, jaký konec čeká duše nesmrtelných.
Damen se pokouší najít způsob, jak oba zachránit před nekonečnou krajinou stínů, zatím co Ever nachází pomoc a porozumnění u sympatického mladého surfaře jmenem Jude, díky kterému se blíže seznamuje
s magií. Záhadný mladík ji velmi přitahuju a její láska k Damenovi je zkoušená více, jak kdykoliv předtím.

Tento obal se mi líbí...raději ani nechci vidět ten český, ty jsou vždy otřesné..Stále nedokážu pochopit proč Argo nenechává původní obaly..

2 komentáře: