sobota 23. dubna 2011

Dále vyjde...

Oliver Nocturno Vražedný svit slunce - Kevin Emerson

Kevin Emerson: Oliver Nocturno - Vražedný svit slunce
2.díl série Oliver Nocturno
Nenechte si ujít strhující pokračování příběhů mladého upíra s tajuplným posláním! Oliver je přesvědčený, že ztratil své jediné dva opravdové kamarády, které kdy měl - Emalii a Deana. Ale Dean se náhle znovu objeví, sice stále mrtvý, ovšem teď je z něj zombie a očividně necítí žádnou zášť. Kdo přivedl Deana zpátky a proč? A co se děje s Emalií?
Vyjde v květnu...


Bíla je barva kouzel - Laurie Faria Stolarz
Laurie Faria Stolarz: Bílá je barva kouzel

2.díl série Stacey Brownová
Hlavní hrdinka Stacey Brownová má znovu noční můry, tentokrát o lidech, kteří už byli zavražděni. A k tomu ty podivné dopisy bez zpáteční adresy a bez podpisu! Proč má Jacob věštecké sny o její smrti?

Vyjde v květnu..



Procesí mrtvých - Darren Shan
Darren Shan: Procesí mrtvých
1.díl trilogie Město..
Procesí mrtvých je první díl trilogie Město, kterou se Darren Shan poprvé obrací k dospělému publiku. Tento drsný urbánní thriller je zároveň příběhem o manipulaci, touze po moci, osudové lásce a zradě.

Vyjde v květnu..


Démon a zloděj - Darren Shan
Darren Shan: Démon a zloděj
2.díl série Demonata
Pecka Fleck otevře okno do světa démonů, což má strašlivé následky. Díky tomu však také objeví svoji sílu, stane se Učedníkem jehož úkolem je uštvat zvrácené mocné démony k smrti, zachránit svého malého bratra a přitom sám zůstat naživu...

Vyjde v květnu...

Mě osobně přijde tento obal opravdu odporný!!:(Nikoho nechci urazit nebo tak, ale toto je můj názor na "obálku"..

1 komentář:

  1. Moc pěkné, obzvlášť na to Bílá je barva kouzel se téším! :) Asi sui budu muset znovu přečíst první díl, už si to moc nepamatuju! :D

    OdpovědětVymazat