neděle 13. ledna 2013

Cult..aneb 3 esa v jednom seriálu

Již 19. února 2013 vtrhne do amerických televizí nových seriál..
Proč ho zmiňuji zde? Velmi dobrá otázka..V tomto seriálu si zahrají hned tři oblíbení herci, posbíraní z tří nejrůznějších seriálů a všechny byly mé oblíbené..Proto se zmiňuji..
Jednu z hlavních rolí bude představovat Matthew Davis, který ztvárnil roli Alaricka Saltzmana v seriálu Upíří deníky, většina z vás jistě ví.
Další úžasnou postavou je Alona Tal alias Jo Harvellová z Lovců duchů. Jo jsem v lovcích zbožňovala, takže jsem ráda, že se vrací na obrazovky.
Třešničkou na dortu je herec Robert Knepper, kterého známe jako Teodora T-Baga Bagwella z Útěku z vězení. Tento seriál byl dlouhou dobu mým nejoblíbenějším a T- Bag byla jedna z nejlepších postav.

Tito tři vždy představovaly mé oblíbené postavy, proto už se nemůžu dočkat vysílání.

O čem to bude?:
Investigativní novinář Jeff Sefton už si zvykl na to, že má za zády každou chvíli svého bratra s nějakou novou konspirační teorií. Té poslední o tom, jak mu chce kdosi ublížit kvůli televinímu pořadu "Cult", se rovnou vysmál. Jenže nyní, když jeho bratr beze stopy zmizel, se přeci jen nějaká ta paranoia přenesla i na něj. Začíná se tedy o podivný pořad a jeho věrné fanoušky vážně zajímat.

Jediný, kdo chce Jeffovi pomoci je odborná mladá asistentka produkce Skye, která rovněž začíná tušit, že za celou show je něco mnohem temnějšího.

Celá show Cult se soustředí na fiktivní příběh o hře kočky s myší, vůdce kultu Billyho Grimma a vyšetřující detektivkou LAPD Kelly Collins. Jenže nyní se zdá, že někdo příběh přenesl do reálného světa a navíc to vypadá, že ti nejvěrnější fanoušci se neštítí zabíjet jen proto, aby zjistili, co se bude dít dál...



Zdroj: www.serialzone.cz







Trailer:



Tip: Pokud máte rádi T- Baga, na Primě Cool teď začali vysílat nový seriál Lovci lebek, kde Robert pokračuje v roli Bagwella. Je to tak trochu Spin -Off k Prison Break (info)..

Žádné komentáře:

Okomentovat