úterý 8. ledna 2013

Nová česká vydání a nové české obálky

Tak trochu jsem zaspala a proto přidávám tento příspěvek až dnes.
Objevilo se několik nových anotací a nové obálky..
Začnu tím nejlepším (alespoň tedy pro mě)
Další v pořadí již 5.díl série Stefanovy deníky, vyjde v únoru a ponese název Úkryt.Na tento titul se neobyčejně těším Stefanovy deníky mě oslovily. Navíc ty seriálové obálky =*

Propadli jste zcela Upířím deníkům? Stefanovy deníky odhalují temné události, které jim předcházely. Příběh dvou znepřátelených bratrů je plný napětí, nečekaných zvratů a touhy. 

Po Londýně se šíří zprávy o surových vraždách mladých dívek. Podezření padá na Damona. Společně se Stefanem brzy zjistí, že pomluvy jsou součástí pomsty starého upíra. Jde o trest za smrt mladé upírky Katherine, dávné lásky obou bratrů. Damon a Stefan stojí před sílou a krutostí, na které nestačí. Jejich úkryt už není bezpečný…

Další kouskem je 3.díl série Krvavá romance od Alice Moss, tento díl ponese název Spoutáni osudem, vyjde v dubnu..
Sára Dustina vysvobodila a zdá se, že prokletí věčnosti je definitivně zlomeno. Žádné nebezpečí jim už nehrozí. Tak proč oba pociťují, že není všechno v pořádku? Jako by jejich životní energie vystačila vždy jenom pro jednoho z nich a druhý musel trpět. Navíc se kolem nich nepozorovaně svírá kruh nenávisti a pomsty. Jak poznají, komu mohou věřit? Budou spolu někdy opravdu šťastní?

Jako další přichází kousek od Nancy Gideon a pokračování její série Moonlight. 2.díl ponese název Pod vlivem úplňku a vyjde taktéž v dubnu 2013.
Anotace:
Detektiv Charlotte Caissieová musí řešit střet zájmů. Její nadpřirozený přítel Max, který stojí v čele podsvětí v New Orleans, je obviněn z brutální vraždy mladé dívky. Charlotte si chce zachovat objektivitu při vyšetřování a očistit Maxovo jméno, proto se od něho na čas odloučí. Když se Max zaplete s tajemným cizincem, situace se ještě více komplikuje. Kdo stojí na čí straně? Je pravda, že cizinec chce Maxovi pomoct nebo ho stáhne ke dnu?

Další tři kousky jsou z pera L.J.Smith, všechny tři předpokládaně vyjdou v dubnu 2012 a jedná se o 3. a 4. pokračování série Říše temnot a již o 13.díl série Upíří deníky.
3.díl série Říše temnot ponese název Černá magie..
Sestřenice Thea a Blaise ovládají magii, ale každá toto umění využívá jinak. Divoká Blaise svádí jen tak pro zábavu své spolužáky, aby je pomocí kouzel dováděla téměř k šílenství. Klidnější Thea se hned první den školy zamiluje do obyčejného chlapce a pokouší se ho získat pomocí bílé magie. Obě poruší zákony Říše temnot, a to se neodpouští. Zachrání se dívky pomocí zakázaných kouzel nebo je čarování zničí? Co je Thea ochotná obětovat své lásce k člověku?


4.díl nese název Tajemný anděl.
Šestnáctiletou Gillian zachrání před jistou smrtí podivný anděl. Stává se jejím strážcem a s jeho pomocí se dříve nevýrazná dívka stane atraktivní a populární. Vše je perfektní. Alespoň do chvíle, než začne tajemná bytost klást podivné požadavky. Co je zač tento anděl? A co ho přivedlo z onoho světa? Gillian a jejím blízkým hrozí nebezpečí. Jak bytost dostat zpátky tam, odkud přišla?

Já jsem se bohužel ještě nedostala ani k prvnímu dílu.


13.dílem Upířích deníků je Vzkříšení.
Nový školní rok na univerzitě začíná pro Elenu opravdu skvěle - život se Stefanem je krásnější než kdy dřív, všechny své přátele má kolem sebe a vypadá to, že i Damon se konečně změnil. Když se však začnou z kampusu školy ztrácet studenti, rychle se šíří panika. Všichni včetně Eleny jsou ve velkém nebezpečí. Podaří se jim ochránit jeden druhého? Zlo je všudypřítomné a může zaútočit odkudkoli a na kohokoli...


Objevila se obálka 3. pokračování Bohů Olympu od Ricka Riordana, nese název Znamení Athény a vyjde v březnu..


A nakonec jedna špatná, řekla bych až tragická zpráva (pro mě tedy je)..Nakladatelství BBart se rozhodlo ukončit vydávání série Andělé noci od Lili St. Crow. Toto mě velmi mrzí, protože jsem si sérii oblíbila a nemám možnost ji číst v originále, protože se učím šprechtit německy. Doufám, tedy že nakladatelství své rozhodnutí ještě zváží..Byla by to opravdu škoda..Více zde.
Tímto na vás apeluji, abyste se za sérii přemluvili stejně jako já.

2 komentáře:

  1. Říše temnot: Černá magie má krásný obal ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím..celkově celá série má krásné obálky..

    OdpovědětVymazat