sobota 16. června 2012

Sněhurka a lovec - Moje zhodnocení

Zdravím..
Včera jsem byla v kině na filmu Sněhurka a lovec, a chci se s vámi podělit o svůj názor a zážitky = SPOILERY..
Mohu prohlásit, že film je opravdu super. Skvělé efekty, výborní herci a dobrý příběh.
Charlize Theron v roli zlé královny Raveny byla naprosto dokonalá. Myslím, že jí tato role skvěle padla. Kristen Stewart jako Sněhurka byla též skvělá. Bylo příjemné vidět Kristen i jinde než ve Stmívání a posedlou Edwardem =). Přijde mi ale, že Kristen má ráda skok ze skály. Předvedla ho v Novém měsíci a ve Sněhurce tomu nebylo jinak.
Jinak postava Lovce herec Chris Hemsworth se mi líbil už od počátku. Hezky to tam oživoval a finále, když právě on probudil Sněhurku polibkem, mě potěšilo. Rozhodně jsem Team Lovec =D..
S obsazením jsem byla tedy naprosto spokojená a to se mi už dlouho nestalo.
Další + je, že příběh Sněhurky zůstal zachován, mám na mysli trpaslíky a otrávené jablko. A vše bylo ve správné míře obohaceno o efekty jako to úžasné ztvárnění zrcadla - tedy postavy, která vystoupí ze zrcadla.
Hodně by mě zajímalo, kterého z dvou "princů" by si Sněhurka zvolila. Na rozhodování bohužel nedošlo, ale já jsem všemi deseti pro Lovce!..Třeba se dočkám v 2.díle, který je podle všeho v plánu..Budu se těšit..

A co vy? Byli jste na Sněhurce v kině? Jaké je váš názor?

2 komentáře:

  1. Já jsen na to byla taky včera :D Hodně se mi to líbilo a s tou skálou můžu jedině souhlasit,protože první věc která mi v tom okamžiku přišla na mysl, je právě New Moon. Každopádně herci byli skvělí.Jo,a taky jsem Team Lovec :D

    OdpovědětVymazat
  2. To je náhodička, taky sem na tom byla včera v kině ;). A byla jsem mile překvapená, moc se mi to líbilo :). Královna byla úplně dokonalá, jen mě trošku mrzelo, že tam nebylo víc Lovce, když je zmiňován i v názvu toho filmu..ale tak,třeba v druhém díle :D. A taky mi vyhovovalo, že to nebyla žádná romanťárna,jak sem se obávala,ale pořádná akce se skvělými efekty. Jó, už se těším až to shlédnu podruhé :).

    OdpovědětVymazat