čtvrtek 17. května 2012

Upíří deníky na Nově + Novinky

Konečně!!! Od 31.5.2012 pojede na Nově od 15:30 1.díl 1.série Upířích deníků..Konečně jsme se dočkali. Po tak dlouhé době, kdy nám je stále jen slibovali, se na ně konečně podíváme. Opáčko 1.série bude super..

Seriál USA (2009). Před 150 lety se bratři Damon a Stefan Salvatore zamilovali do krásné mladé upírky Katherine. Teď se jejich souboj o dívčí srdce opakuje, když se v malém americkém městě Mystic Falls seznámí se středoškolačkou Elenou, která se Katherine neuvěřitelně podobá. Když se ale probudí upíři, dosud spící v kryptě kostela, a uniknou mezi lidi, musí se bratři spojit, aby bojovali proti něčemu ještě hrozivějšímu, než jsou oni sami. 

Elena Gilbert a její bratr Jeremy žijí se svou tetou Jennou v městečku Mystic Falls ve Virginii. Nedávno jim zemřeli oba rodiče, a každý ze sourozenců se vyrovnává se ztrátou po svém. Sedmnáctiletá Elena je sebevědomá královna střední školy, výborná studentka, které se daří smutek skrývat. Své myšlenky sděluje deníčku a rozptýlení a podporu nachází u kamarádek Bonnie a Caroline. Patnáctiletý Jeremy, aby skryl svou bolest, začne užívat drogy. Začíná nový školní rok a ve škole se objevuje nový student, záhadný Stefan Salvatore s uhrančivýma očima. Elena však netuší, že je ve skutečnosti stopadesát let starý upír. Od prvního okamžiku jsou k sobě přitahováni magickou silou. Elena mu připomíná Katherine, ženu, kterou miloval v roce 1864 a kterou se pokoušel získat i jeho bratr Damon. Stefan se rozhodl žít s lidmi v míru, odvrací tvář, když mu Elena ukáže zakrvácenou ránu na noze, kterou utržila při útěku ze hřbitova, kde ji vyplašil černý havran. Na jedné noční párty je napadena Vicki - má prokousnuté hrdlo. Pouze Stefan tuší, kdo to mohl udělat - a nemýlí se. Doma, provázen zlověstným černým havranem, ho čeká jeho starší bratr Damon, který nechápe Stefanovo odmítání násilí a brutality, ale rozumí jeho zájmu o Elenu. Bohužel se minulost začne opakovat. O Elenu usilují oba bratři, kteří mají mezi sebou nevyřízené účty.

A teď špatné zprávy, bohužel..2.série Secret Circle se nekoná, seriál byl kvůli nízké sledovanosti zrušen..

Taktéž dopadl seriál Ringer.

2 komentáře:

  1. ahoj moc by mně zajímalo jestli bude na nove aji 3 série ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj bohužel na Nově teď 3.série nepojede.Jednou snad ano, ale teď hned to nebude..

      Vymazat