neděle 27. května 2012

Snow White and the Huntsman (Sněhurka a lovec)

Přidávám nějaké informace o novém filmu, který 31.května vráží u nás do kin s českým dabingem. Neobyčejně se na něj těším a chystám se i do kina. Snad mi to vyjde. Hlavní postavu Sněhurky hraje Kirsten Stewart (Bella Swan - Stmívání), kterou jsem si celkem oblíbila a myslím, že to bude příjemný oddech od Twilight ságy. Navíc Charlize Theron jako zlá královna vypadá opravdu zajímavě. Líbí se mi efekty použité ve filmu, zvláště když se Charlize mění v ty havrany..To je boží..Mno nic přestanu spoilerovat..



Mocná čarodějnice Ravenna (Charlize Theron) se lstí vetřela do přízně krále prosperující a mocné říše, který z ní záhy udělá královnu a pak zemře. Ravenně ale podle proroctví kouzelného zrcadla stojí ve štěstí nevlastní dcera Sněhurka (Kristen Stewart) a posedlost vlastní krásou, kterou by si ráda uchovala navěky. Všechny problémy by vyřešila Sněhurčina smrt, jenže dívka právě uprchla z domácího vězení do Temného lesa, odkud se ještě nikdo živý nevrátil. Ale královna potřebuje mít jistotu, a tak si najme odvážného lovce (Chris Hemsworth), který dostane za úkol ji vystopovat a přivést zpátky. Jeho sebevražednou misi komplikují nejen podivuhodní obyvatelé, kteří les obývají, ale také to, že Sněhurka není jen tak obyčejná holka. Klidu na práci lovci nepřidává ani statečný princ (Sam Claflin), jenž pro ni má slabost už od dětství, a hlavně partička sedmi trpaslíků, kteří sice nejsou tak roztomilí jako Prófa a Stydlín, zato se umí náramně ohánět se sekyrou a vědí, že se Sněhurkou jim svitla naděje na záchranu temnotou zmítané říše. 












2 komentáře:

  1. Ja sa na tento film neskutočne teším a vlastne ani neviem prečo. Niečo ma v traileri a v ukážkach strašne oslovilo a už sa nemôžem dočkať. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se s kamarádkou chystám do kina. Jsem na to hodně zvědavá, už jen kvůli Kristen... :)

    OdpovědětVymazat