čtvrtek 2. června 2011

Bratrstvo černé dýky, Pravá krev

Právě jsem vypátrala, že v prosinci tohoto roku by měl vyjít Průvodce Bratrstvem černé dýky! Opravdu velmi pěkná zprávička, více informací prozatím nemám..:(Jen snad to, že ho vydá nakladatelství Baronet, ale to vhledem k tomu, že vydává celou tuto sérii není žádné překvapení!

Zdroj: http://www.bux.cz/knihy/111274-bratrstvo-cerne-dyky-pruvodce.html



Dnes se s těmi novinkami roztrhl pytel!!
Objevila jsem názvy dalších tří dílů Sookie Stackhouse čili Pravé krve!!Další již 9.díl vyjde v září tohoto roku a ponese název Mrtví odcházejí, dokonce už je i česká anotace:
Lidé v Bon Temps, s výjimkou Sookie Stackhouseové, toho mnoho o upírech nevědí. A vůbec nic nevědí o vlkodlacích. Aspoň dosud. Avšak nadpřirozené bytosti se rozhodly odhalit obyčejnému světu svou existenci. Všechno klape až do chvíle, kdy je jedna z nich nalezena zmučená blízko baru, v němž Sookie pracuje. Sookie má obavy, že místní lidé nejsou až tak tolerantní, a rozhodne se vraha odhalit, ať má jakoukoli podobu. Při svém pátrání však zjišťuje, že odjinud hrozí daleko větší nebezpečí, a že v nadcházející válce bude asi jen bezvýznamným pěšákem.

Další již 10.díl vyjde jen o měsíc později tedy v říjnu..Nese názem Mrtví v rodině a krátká anotace už také je:)
Poté, co ztratila své milované ve válce víl, cítí se Sookie zraněná a má vztek. Jediným světlým bodem v jejím životě je láska k upírovi Ericu Northmanovi. Ten je však, právě pro jejich vztah, pod přísným dohledem nového krále upírů. Nejhorší však je, že cesta do říše víl je uzavřena a některé uvízly v lidském světě. A jedna z nich se na Sookie opravdu velice zlobí…

11.díl vyjde v prosinci tohoto roku pod názvem Smrtelná odplata, anotace už také je:
Se svým talentem pro vyhledávání potíží se Sookie nutně musí stát svědkem bombového útoku na bar U Merlotta, v němž pracuje. O Samovi Merlottovi je známo, že je dvojí povahy, a proto podezření z útoku okamžitě padne na protivníky měňavců. Sookie má jiné podezření, ale její pozornost je upřena na Erica, který plánuje s pomocí svého „dítěte“ Pam zabít vampíra, který je nyní jejich pánem. A tak místo aby se věnovala vyšetřování, je postupně stále hlouběji zatažena do tohoto spiknutí, které se ukáže být daleko komplikovanějším, než se původně zdálo.

Baronet nás tedy opravdu zavalí Pravou krví, na to ani prachy nebudou =D.  České obaly přidám hned jak budou uveřejněny!

Žádné komentáře:

Okomentovat