úterý 25. ledna 2011

Stefan´s Diaries

Stefanovy deníky jsou psané ve formě deníku jejímž autorem je Stefan Salvatore.
Spoluautory celé trilogie jsou Lisa Jane Smith, Kevin Williamson a Julie Plec - tedy autorka předcházejících trilogií a výkoní producenti seriálu Vampire Diaries, který je známý po celém světě:). Podle mě to vypadá velmi dobře..Bohužel bych je nedokázala číst anglicky..takže se budu modlit o český překlad...

Stefanovy deníky Počátky


Příběh odehrávající se během Občanské války, na pozadí velkého panství, nepředstavitelného bohatství a smrtících tajemství tři dospívající v Mystic Falls ve Virginii vkročí do vášnivého milostného trojúhelníku, který bude trvat věčnost.
Bratři Stefan a Damon Salvatorovi jsou nerozluční do doby, kdy potkají Katherine, úžasnou záhadnou ženu, která jejich svět obrátí vzhůru nohama. Ze sourozenců se stanou rivalové, Salvatorovi soupeří o Katherininu přízeň, aby pouze zjistili, že její luxusní hedvábné šaty a třpytivé šperky skrývají strašlivé tajemství: Katherine je upír. A jejím záměrem je proměnit je v upíry, aby spolu mohli společně žít navěky.
V USA vyšlo 2.11.2010....u nás bohužel zatím není jisté jestli vyjdou :( Fragment nicméně jejich vydání zvažuje...Byla bych neobyčejně ráda kdyby je vydali..Navíc myslím, že bych nebyla jediná, koho by to potěšilo:)Uvidíme...

Stefanovy deníky Krvežíznivost


Stefan a Damon Salvatorovi jsou nyní upíři a musí se vyrovnat s následky svého osudu. Uniknou z malého městečka Mystic Falls, které je plné lovců upírů, a cestují do New Orleans. Zatímco si Stefan užívá své schopnosti, Damon stále truchlí ze ztráty Katherine, té krásné upírky, která je oba přeměnila. Ale New Orleans nabízí lákadla a nebezpečí. Stefan se zamiluje do lidské dívky a síla jeho vůle je těžce zkoušena. Damon skončí jako kořist ďábelského, sadistického lovce upírů. Stefan ví, že musí zachránit svého bratra, ale nebude ho to stát jeho novou lásku?

V USA vyšlo 4.1.2011..

Stefanovy deníky Touha


Stefan Salvatore se vyrovnal s tím, že je upír. Události za posledních pár měsíců ho přiměly vystřízlivět a mlha jeho vlastní krvežíznivosti se začala zvedat. Cestuje do New Yorku, aby začal nový život, ve kterém nebude muset zabíjet lidi, aby přežil. Místo toho se živí na zvířatech v Central Parku. Ale tichý život, který si představoval, je narušen, když narazí na svého bratra Damona, který přesvědčil newyorkskou smetánku, že patří k italské šlechtě. Zatímco Stefan znovu získává svou lidskost, Damon ji úplně ztratil. Stefan udělá cokoliv, aby ochránil Damona před ním samým, ale na scéně se objevuje jiný lotr. Upír, prahnoucí po pomstě za smrt, za kterou jsou zodpovědní bratři Salvatorovi. Stefan a Damon budou muset spolupracovat v boji proti většímu zlu.

V USA vychází 3.5.2011

Miluju ty obaly....♥=*

2 komentáře:

  1. kde seženu tyto knihy v češtině ale s týmto obalem?? předem díky za info :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj bohužel knihy v češtině mají jiné obaly, tyto obaly mají pouze originály

    OdpovědětVymazat