neděle 4. ledna 2015

Fantom Print Ediční plán 2015

Nakladatelství Fantom Print zveřejnil svůj ediční plán na  rok 2015 (ZDE). Samozřejmě mě několik titulů zaujalo:

Dvojí kousnutí - Chloe Neill
dvoji-kousnuti-coverKožoměnci z celé země se sjíždějí do Větrného města. Mistr upír Ethan Sullivan jako smířlivé gesto nabídl jejich vůdci velmi speciálního bodyguarda: Merit, nejnovější chicagskou upírku. Merit má chránit alfu Gabriela Keena, a když už je u toho, tak i dělat upírům zvěda. Naštěstí jí Ethan k tomu všemu nabídne i žhavé tréninky ve dvou, aby jí pomohl lépe se připravit na tuto misi…
Bohužel však po Gabrielovi někdo začne střílet a Merit se brzy ocitne v palebné linii. Bude potřebovat jakoukoli dostupnou pomoc, aby mohla vystopovat záhadného násilníka, jenže kamkoli se obrátí, narazí na vzrůstající napětí mezi nadpřirozenými bytostmi – a v neposlední řadě mezi sebou a jistým zelenookým, několik set let starým upírem…



Nebezpečné hry - Keri Arthur
nebezpecne-hry-coverV melbournském podsvětí existuje noční klub, kde se dají ukojit všechny touhy a naplnit všechny fantazie. Pro Riley Jensonovou se však jeden takový klub stal posedlostí. Riley, vzácný hybrid upíra a vlkodlaka, se sem ale nežene za vášněmi, nýbrž sleduje neznámého zabijáka, pro kterého se žhavý noční podnik stal loveckým revírem.
Riley si má naklonit jedinou „vstupenku“ do přísně střeženého klubu: Jina, barmana s neodolatelným tělem, který by jí mohl poskytnout klíč k odhalení vraha, jakého Direktorium nepamatuje. Riley, která se musí vypořádat s bývalým zvlčilým kolegou, a také s pozorností bývalého milence, následuje Jina do říše rozkoší, o jakých se jí ani nesnilo.
V zápalu vášně a ve stínu nebezpečí se rozkrývá šokující tajemství, a sama Riley se stane předmětem touhy číslo jedna.


Pohlazená mrazem - Nalini Singh
caressed-by-ice-coverJudd Lauren býval jedním ze Šípů, členů elitního komanda podléhajícího Radě Psyů, v jejímž jménu byl nucen provádět strašlivé věci. Nyní je z něj přeběhlík a temné schopnosti mu získaly pověst neomylného vraha, chladného, nelítostného a beze špetky citu. Ale pak se v jeho životě objeví Brenna…
Brenna Shane Kincaidová byla před svým únosem nevinná. Únosce, sériový vrah, jí ale znásilnil mysl, a Brennina schopnost vnímat čiré zlo je nyní tak silná, že má strach, aby se nestala vražedkyní sama. Potom je nalezeno první tělo – oběť nebezpečného šílenství, které Brenna dobře zná.
Judd je pro ni jedinou nadějí, ale její živočišná podstata se vzpírá nelidské bezcitnosti v jeho nitru – přesto mezi nimi vzplane vášeň. Jejich vzájemná touha je šokující, nefalšovaná a ohrožuje nejen srdce jich obou, ale mohla by je oba stát i život…



Hard Bitten - Chloe Neill
hard-bitten-coverNovopečená upírka Merit prožívá krušné časy. Od chvíle, kdy kožoměnci odtajnili světu svou existenci, začali lidé brojit proti nadpřirozeným bytostem – a protestují před Cadoganským Domem s transparenty, které mohou každou chvíli vyměnit za vidle.
Za dveřmi Domu vládne napětí mezi Merit a jejím Mistrem, zelenookým lamačem srdcí Ethanem Sullivanem. Potom však starosta Chicaga pozve Merit a Ethana na tajnou schůzku a informuje je o násilném útoku upírů, po němž zůstaly tři nezvěstné ženy. Vyjádří se stručně a jasně: udělejte si v Domě pořádek, nebo bude zle.
Merit potřebuje proniknout do jádra zločinu, jenže si bohužel není jistá, kdo je vlastně na její straně. A tak tajně požádá o pomoc někoho vysokého, tmavovlasého, kdo je členem skrytého upířího hnutí a má možnost získat hluboko ukryté informace.
Záhy se ocitá v temném, opojném srdci chicagské nadpřirozené společnosti – ve světě plném upírů, kteří jsou zjevně ochotni naplnit nejhorší obavy protestujících lidí. Právě tady zjistí, že nelze být upírem a nemít na rukou trochu krve.

dead-heat-cover

Smrtící žár - Patricia Briggs
Pro jednou se vlkodlačí pár Charles a Anna nevydávají na cesty kvůli Charlesově roli otcova vymahače. Tentokrát je jejich výlet do Arizony čistě osobní – aspoň zpočátku… Charles a Anna brzy zjistí, že na útěku je nebezpečný fae, který vyměňuje lidské děti. Studená válka fae s lidmi začíná nabývat na obrátkách – a Charles a Anna se ocitají v palebné linii.





mine-to-possess-coverMine to Possess - Nalini Singh
Clay Bennett je odvážným strážcem klanu DarkRiver, ale dětství prožil ve slumu jen s lidskou matkou, jelikož otce-měňavce nikdy nepoznal. Jako chlapec bez vazeb na smečku se v sobě pokusil zvířecí pudy potlačit. Neuspěl… a spáchal ohavný čin, když zabil člověka a během následného krveprolití přišel o svou nejlepší přítelkyni Talin. Toho dne, kdy mu řekli, že je mrtvá i ona, v něm zemřela veškerá dobrota.
Talin McKadeová přežila dětství plné hrůzy a zabíjení. Nyní se jí v životě objevuje nová noční můra, když děti, s nimiž pracuje, postupně mizí a jsou nalézány mrtvé. S úmyslem udržet je v bezpečí, odemkne Talin nejtemnější tajemství ve svém srdci, vrátí se do dětství a požádá o pomoc nejsilnějšího muže, kterého zná…
Clay už Talin jednou ztratil. Nechce ji nechat znovu odejít. Ovládá ho zběsilá touha ji vlastnit, lačná jako levhart skrytý v jeho nitru. Při snaze zachránit nevinné, musejí Clay i Talin čelit ošklivým vzpomínkám ze svých násilných minulostí… nebo přijít o všechno, na čem jim kdy záleželo.

Další knihy chystané k vydání, prozatím bez bližších informací..
Město duchů - Stacia Kane
Pohyblivé stíny - Patricia Briggs 
(sbírka povídek ze světa Mercy Thompson)
Magic Breaks - Ilona Andrews

City-of-Ghosts-covershifting-shadows-covermagic-breaks-cover

Žádné komentáře:

Okomentovat