pátek 7. prosince 2012

Supernatural aneb Winchesterové v čase (2)

Po téměř 2 měsících jsem se rozhodla zpracovat druhou část "Winchesterů v čase." Tentokrát si připomeneme jak hoši a vedlejší postavy vypadali v 2.sérii tohoto skvostného seriálu.

Spoilery
2.série stejně jako 1. má celkem 22 dílů. 2.série začíná v tragickém duchu. John Winchester (velkej taťka našich hochů) propadne kvůli Deanovi peklu, lépe řečeno žlutookému démonovi. Chudák Dean je z toho potom pár dílů dost špatnej. V druhé sérii se setkáváme s novými postavami jako jsou Ellen a Jo Harvellovy, které jsem si obě dvě velmi oblíbila. Celá série je opět velmi dobře propracovaná. A nebyl by to Supernatural, aby konec série nebyl tragický. V rychlosti: Sam umře, Dean ze zoufalství zaprodá duši, aby jeho bratr oživl. Tak se také stane, ale Dean bude muset za rok jít do pekla..Tímto se otevírá brána k 3.sérii...Ve finále je žlutooký démon pomocí koltu konečně zabit!
Mezi mé nejoblíbenější díly patří Ve chvíli mé smrti, Změna podoby, Zrozen ve zlém znamení, Drby, Vězeňský blues a samozřejmě 1. a 2. část Otevřelo se samo peklo.


Úvod 2.série










Důležité vedlejší postavy:





Promo:


Bloopers:


Intro:


Recap:


Dále bych chtěla zmínit, že jsem až nedávno narazila na velice zajímavou věc..
Většina z vás jistě zná píseň Supermassive Black Hole od Muse, která zazněla v 1.díle Stmívání..
Tak tato píseň zazněla o dva roky dříve právě v 2.sérii Supernatural..Docela dobré ne?
Díl přesně nevím ale je to hned z kraje. Jen dodávám, že tato série se začala vysílat v roce 2008 u nás, v roce 2006 byla vysílána v cizině..


Nevšímejte si moc toho španělského dabingu, ale ten song je v kulise slyšet..

Žádné komentáře:

Okomentovat