pátek 12. října 2012

Přečteno - Znovuzrozený milenec - J.R.Ward

- série Bratrstvo černé dýky
- 672 stran
- vydalo nakladatelství Baronet 2012

Od smrti jeho shellan už by v Tohrmentovi nikdo nepoznal toho upířího vůdce, jímž kdysi býval. Fyzicky sešlého a beznadějně zoufalého, se zlomeným srdcem ho přivádí zpět k Bratrstvu padlý anděl, který chce prospět především sám sobě. Teď znovu bojuje, nelítostný a pomstychtivý, nepřipravený čelit nové, jiné tragédii. Když Tohr začne ve snu vídat svou milovanou – uvězněnou ve studené, izolované zemi-nezemi daleko od klidu a míru Stínu – obrací se k andělovi s nadějí na záchranu té, kterou ztratil. Protože mu ale Lassiter říká, že se musí naučit milovat jinou, chce-li osvobodit svou dřívější družku, Tohr ví, že už jsou všichni předem odsouzeni… Jenomže pak se mu začne dostávat pod kůži žena s temnou minulostí. Na pozadí běsnící války s bezduchými a s novým klanem upírů, který usiluje o trůn Slepého krále, potýká se Tohr se svou pohřbenou minulostí a velmi žhavou budoucností plnou vášně… ale dokáže popustit uzdu svému srdci a všechny osvobodit?

Moje zhodnocení:
Miluju každý nový díl této série. Opravdu jsem se do ní zbláznila! A tento díl? =* . Naprosto skvělé. Tohrmenta jsem měla vždy ráda a když mu zabili jeho družku, tam mi ho bylo velmi líto, proto jsem ráda, že ve Znovuzrozeném milenci dostal druhou šanci. Bylo skvělé číst o jeho pocitech i o tom jak se postupně změnil zpět v silného a obávaného bojovníka. Musím ale přiznat, že výběr jeho nové shellan mě celkem překvapil, ale zase bylo dobré, že se znali už z dřívějška. Tento díl byl velmi zamotaný i problémy Johna a Xhex tomu napomohly. Jsem velmi ráda, že to s Thorem skončilo tak dobře a už budu napjatě čekat na další díl!

Obálka:
Tato obálka nevypadá zase až tak špatně. Thora bych si nějak takto představovala, takže jsem celkem spokojená.

3 komentáře:

  1. Ahojky, chtěla bych se tě zeptat jestli nevíš kde tenhle díl stáhnout :) jsem sice u 6 dílu, ale když jsem se dozvěděla že vydají i 10 díl tak to nejde čekat...musím si ho okamžitě přečíst. Tohrmenta mám po Johnovi a Quinnovi nejradši. :D předem děkuju za odpověď zatím... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj bohužel netuším kde by se dal stáhnout..pokud ho objevím určitě ho na blog přidám

    OdpovědětVymazat