neděle 23. září 2012

Přeji si (14)

Každou neděli bych vám chtěla ukázat, které knihy si chci pořídit.
Minulý týden jsem na tento příspěvek zapomněla, přiznávám se. Právě proto bych chtěla dnes zveřejnit dvojnásobný počet i za minulý týden..Dnes tedy budou čtyři knihy :



Rudá jako rubín - na tuto sérii slyším samou chválu a navíc jsem četla úryvek na stránkách CooBoo a vypadalo to opravdu skvěle.
Bitva o Hex Hall - právě jsem začala číst 1.díl a styl psaní je opravdu zábavný, navíc určitě budu chtít vědět, jak to vše dopadne.
Krásní mrtví Jonas - četla jsem prozatím jen 1.díl,  druhý sháním - neúspěšně, 3.díl taktéž mám, takže bych chtěla dát sérii do kupy, navíc mě taktéž zajímá jak dopadne.
Smrtící polibek 2 - právě před pár dny jsem dočetla 1.díl a byl skvělý, takže už se nemohu dočkat 2.dílu. ještěže už vychází 1. října..tedy za pár dní!

6 komentářů:

  1. Rudou jako rubín ti rozhodně doporučuju! Na Bitvu o Hex Hall se také těším, zrovna jsem dočetla druhý díl a věř, že jestli se ti líbí první díl, druhý je ještě lepší. =) Sérii Krásní mrtví nečtu, ale druhý díl Smrtícího polibku si nejspíš také koupím, i když jsem z prvního dílu nebyla tak nadšená, docela se mi líbil a zajímá mě, co bude dál... Takže ti všechny knihy schvaluju. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Díky po tvém doporučení 100% Rudou vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělá volba! :) dlouho jsem hledala, kdy vyjde 2. díl Smrtícího polibku. Jsem ráda, že to je už 1. října :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem četla knihu rudá jako rubín. Je vážně skvělá. Safír je ještě lepší. Ted´ už jen čekám, až vyjde třetí díl. Stala se mou nejoblíbenější sérií.
    Dále jsem četla knihu čarodějnice z Hex Hall. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Půjčila jsem jí kamarádce a ta z ní byla nadšená. Objednala si druhý díl, ale pořád ještě nedorazil. Asi to nevydržím a koupím si ho sama. Určitě jí doporučuji. :)
    Další dvě knížky neznám, takže si je možná najdu a půjčím...
    Ahoj, Ali :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj nevíš kdy vyjde druhý díl Smrtícího polibku...už je skoro konec řína a poříd ještě nevyšel.... dík moc Péťa

    OdpovědětVymazat