pátek 11. května 2012

Season Finale - Vampire Diaries: Moje hodnocení

Ty co ještě neviděli finále Vampire Diaries upozorňuji, že článek je velmi spoileroidní!


Prosím jen mě za tento článek neukamenujte..Myslím, že každý má právo na svůj názor a tohle je ten můj.


Takže jaké máte pocity z konce 3.série? Já jsem tak trochu v šoku, většinu jsem už stihla vstřebat, ale stejně je to pořád čerstvé.

Nejvíce mě dostala Elenina přeměna.
 Přemýšlela jsem, protože jsem si myslela, že to přece jen nebude ještě pravda. Měla jsem teorie, které by konec mohly vyvrátit, ale to jsem neznala ještě všechna fakta, takže musím poraženecky přiznat, že věřím, že by z Eleny opravdu mohl být upír. Přiznám se, překvapilo mě to. Čekala jsem to až, já nevím, po delší době. Ne ve třetí sérii.
Je ale pravda, že se blížil konec a tak nějak tam chybělo to zlo. Klause znehybnili a zdálo se že mají vyhráno.

To mě přivádí k další šílené věci, co to provedli s Klausem? Říkala jsem si - ok tak ho znehybnili jako Michaela, ale toho potom zase rozhýbali - to bude ok, on se vrátí! A teď? Upřímně mě to opravdu naštvalo! A převtělení Klause do Tylera? Tak to sorry, Joseph Morgan měl své vlastní kouzlo a Tylerovi jsem nikdy nefandila.Nicméně doufám, že snad když je Klausova duše zachráněna, že třeba nějak lze obnovit i jeho tělo a přivést ho zpět. Budu se za to modlit.

Jinak to, že Damon byl první kdo potkal Elenu, bylo opravdu zajímavé, líbilo se mi to,  akorát bylo dost poznat jak se Ian musel snažit obnovit své "prvosériové" já =D. A to jak Elenu ovlivnil, aby našla svou lásku, ani netušil jak moc si to do budoucna zavaří. Chudák =)


A to mě dostává k dalšímu zvratu.. Elena a Stefan.. Doufala jsem, že se k sobě vrátí, chápejte dlouhou dobu jsem byla team Delena a stále jsem, ale bohužel od té doby, co Damon ztratil na své originalitě v padoušství jsem od toho nějak upustila. Potom nastoupila temná strana Stefana a já se tak trochu ztratila. Mám prostě vždy radši bad guye.

A nakonec Alaric...Opravdu mě mrzí, že tato postava zmizela! Připadá mi, že snad už nikdo z dospělých tam nezbyl..Většinu postav zlikvidovali tvůrci na konci 2.série a stále mýtili a mýtili, až už nevěděli koho dál, tak šli do extrémů jako jsou Alaric a Klaus.

Popravdě nevím, co mám od 4.série čekat. Určitě se budu dívat, to nekompromisně, ale jsem z finále trojky rozhozená. Snad bude čtyřka stát za to.

6 komentářů:

  1. Při posledním dílu jsem brečela jak želva - Elena?? Tyler?? Damon?? Stefan? Alaric?? ÁÁÁÁÁ
    Ti to zas zakončili, no úplně bych je nakopla.
    Ten jejich trojuhelník je pěkná osina v zadku - upřímně, ani nevím, koho bych si vybrala, Rose měla pravdu - Stefan ji prostě dokonalý, ale damon je výzva. O to zajímavější byla vzpomínka, že ho potkala jako prvního. Ironií bylo, jak mlátil Damon Alarica a najednou, když mu tam umíral, tak se sesypal.S tim Tylerem mě to pěkně štve, ačkoliv se to nezdá, Bonnie vždycky neskutečně zamíchá kartami...No, brečela jsem jak želva, co si budeme nalhávat :D

    OdpovědětVymazat
  2. Nu, taky jsem toho byla krapet vedle... jako počítala jsem s čímkoliv, ale nenapadlo by mě, že promění Elenu :D... Jinak Klaus... o můj bože... jestli ho nevrátí do svého těla, tak se jdu odstřelit:D... on je prostě nejlepší! s Damonem samozřejmě :P...

    OdpovědětVymazat
  3. Děvčata naprosto s vámi souhlasím..Lili.en taky moc doufám, že Klause vrátí! On je jeden z nejlepších :)

    OdpovědětVymazat
  4. Naprosto se vším souhlas.Probrečela jsem polovinu celého dílu a když byl konec půl hodiny jsem zírala na stěnu a v duchu si opakoval :Cože,cože,cože? V tomto dílu toho bylo dost.Já doufám,že Bonnie nějak ochránila Klausovo tělo,že třeba shořelo jenom na oko aby Rick-psychopat nepoznal,že se něco pokazilo.Bez Josepha to prostě není Klaus.
    Já jsem nějak čekala,že se El přemění. Už od proma. Ale stejně to byl trošku šok.
    Rick mě mrzí.Měla jsem ho ráda a když se šel rozloučit s Jeremym tak jsem se rozbrečela (opět).
    O pohledu Stefana na Elenino mrtvé tělo ani nemluvím...

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem byla v šoku,tolik překvapení jsem nečekala,pak jsem taky nakonec bulela jak malá hoka.Porstě super díl už se nemužu dočkat až bude pokračování

    OdpovědětVymazat
  6. Devčata nevite kde bych mohla skouknout 4 seriii?

    OdpovědětVymazat