sobota 19. května 2012

Season finale: Supernatural - Moje zhodnocení

Stejně jako u Vampire Diaries jsem se rozhodla i u Supernatural udělat zhodnocení posledního dílu série. U Supernatural je to 23. díl 7.série..

Pro ty co ještě neviděli poslední díl Supernatural: Článek obsahuje spoilery.

Tak jak se vám líbil závěr 7.série? Já jsem z toho všeho paf!!..

Začnu Deanem..Jak jinak taky..
Říkala jsem si, že by se mohlo všechno přestat točit jen kolem Sama (jen si vezměte..Žlutooký démon, Lilith, ďábel, to jak byl bez duše, jeho šílenství atd..našlo by se toho víc..) Takže teď musel na řadu prostě přijít Dean, i když jsem nečekala, že ho hned šoupnou do Očistce. Strach o něj nemám, přece jen tam musí ještě sérii vydržet. Jsem ale ráda, že dostane prostor. Ale stejně ten konec byl děsivý...Beru zpátky, bojím se o něj..

Konec mě přivádí ke Castielovi..Docela by mě zajímalo kam zmizel! Nechal tam Deana na pospas a vytratil se?Nebudu ho soudit, přece jen nevím co se s ním stalo. Šel hledat pomoc? Nebo ho hned něco sejmulo? Nicméně díl byl super i díky Cassovi...jeho "Měli bychom si zahrát Twister" bylo fakt super..To samé kočky a to jak se měl údajně zjevit zcela nahý s rojem včel kolem =D, to mě dostalo =D.

Castiel mi zlepšil náladu, čímž podle mě chtěli vyrovnat ten smutný okamžik, kdy nás opustil Bobby. Už to nebylo ono. Měla jsem Bobbyho ráda, ale prostě mi jako pomstychtivý duch moc nesedl. A i když jsem u té scény natahovala, jsem ráda, že nakonec odešel pokojně. Nebýt duch bylo by to určitě lepší..

Dále mě docela vytočil Crowley. Podle mě moc dobře věděl, co se stane, když Dean Dicka zabije. Byla to tak trochu past na Winchestery.

Jedině pozitivní bylo, že opět oprášili Impalu..Tohle autíčko mi fakt chybělo, takže jsem opravdu ráda, že je zpět. Meg mu bohužel hned zasadila pár škrábanců.
Popravdě jsem čekala nějakou scénu Dean vs. jeho miláček..Nějaké shledání, kdyby prohlásil třeba "Baby jsme zpět, chybělas mi", sice se to nekonalo, ale i tak jsem ráda.

Další sérii budu 100% sledovat..Už se nemůžu dočkat, čekání bude nesnesitelný! Prostě potřebuju vědět co bude dál s Deane, kde je Cass atd.


6 komentářů:

  1. Cass se tam určitě zas objeví, podle mě ho nechali zmizet jen aby schválně "zdramatizovali" tu scénu s Deanem, kterej je vyděšenej v očistci.. Ale bylo to docela dobrý finále, Bobbyho mi je líto :(. Hláškovácí Castiel mě celou epku dostával :D.
    Už se těším na 8. sérku, Sam nahánějící Crowleyho a Dean s Cassem zavřený v očistci..paráda :).

    PS: Proč tam neukázali toho nahýho Castiela se včelama? :( :D

    OdpovědětVymazat
  2. JJ přesně můj názor..taky se moc těším.. Mno ty včely mohly být opravdu zajímavý =D jen myslím, že bych si toho Casse nechala ujít jako Sammy =D

    OdpovědětVymazat
  3. Nj, ty bys raději nahýho Deana se včelama, viď? ;) :D Když už tu máš tapety Sammyho a Deana, nechceš sem dát i nějaký s Castielem a Deanem? Prosím, prosím :D tihle dva dohromady jsou prostě ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ty do mě prostě vidíš, co se Deana týče..=D, netvrď mi ale že tobě by se to nelíbilo =D..Ok příště najdu tapetky Deana a Casse :) Pustím se do hledání..:)

    OdpovědětVymazat
  5. Jů, supr :). Ok, uznávám, že bych brala i nahýho Deana :D nebo hned oba najednou, ale raději si to nebudu moc představovat, jinak si poslintám klávesnici :D

    OdpovědětVymazat
  6. Si myslím, že bys ho též brala..dobře uděláme kompromis..Oba dva =D ale musíš slíbit, že nebudeš slintat =D to zvládnu sama =D

    OdpovědětVymazat