úterý 24. dubna 2012

Návrat seriálů?

Jelikož se blíží konec sérii našich oblíbených seriálů, vyvstává otázka, zda bude další série..Já jsem trochu pátrala a bohužel ještě není nic 100% jisté..

Snad jedině seriál Vampire Diaries alias Upíří deníky se nemá čeho obávat, tvůrci mají dosti nápadů do další série..Takže příznivci se mohou těšit na 4.sérii..

Supernatural alias Lovci duchů jsou na hraně. Sledovanost je stále dost vysoká, ale jsou u prý připomínky na stáří seriálu..Podle mě by ale určitě skončit neměli a 8. série by se měla 100% natočit.

Secret Circle alias Tajný kruh - S tímto novým seriálem to nevypadá moc dobře. Sledovanost není moc vysoká a tudíž bude bojovat o přežití..Myslím, že by měl dostat ještě šanci.

Ringer alias Sarah Michelle Gellar po X letech, tento seriál je na tom stejně jako Secret Circle. Sledovanost není dost vysoká a jeho přežití je na hraně..Mno uvidíme..

Seriál Lost Girl alias Dívka odjinud (který jsem vám představila o příspěvek níže) se dočká 3. série. Je to už potvrzeno.

Dále také seriál Grimm má 2. sérii jistou. Doufám, že se tvůrci pořádně vytáhnou.

 5.série seriálu True Blood alias Pravá krev bude již v červnu tohoto roku vpuštěna na obrazovky a co bude dál? To zatím nikdo neví..


Žádné komentáře:

Okomentovat