neděle 16. října 2011

Oblíbené postavy True Blood

Obsahuje místy spoilery!

Mezi mé oblíbené postavy samozřejmě patří Sookie, hlavní hrdinka.
Líbí se mi její jednání. Citlivý člověk, který se ale dokáže ozvat a bojovat, když to jinak nejde.
Líbí se mi její telepatické schopnosti, ale to, že je víla, mě trochu zaskočilo.
Zbožňovala jsem ten odmítavý řístup vůči Erikovi, který už vlastně po 4.sérii moc neplatí =D. Nicméně s touto postavou jsem velmi spokojená a horečka Anna Paquin se na roli Sookie skvěle hodí.


Další oblíbenou postavou je Erik. Postava Erika mi připomíná trochu Damona. Ty jeho hlášky a jak uhání hlavní hrdinku. Erik je podle mě taky docela komplikovaná osoba. Je nelítostný, ale když přijde na Sookie tak podle mě hodně rychle otočí karty. =)
Je to super viking. Navíc si myslím, že by stál za hřích.
Podle mě se tedy k Sookie hodí více než Bill, ale to je jen můj osobní názor.
Alexandr Skarsgard je na roli Erika ta správná volba.

Třetí nej postavou je Jessica. Vím, že většina čekala Billa, ale toho opravdu moc nemusím. Tak tedy Jessica, co k ní napsat...
 Myslím, že za 4. série seriálu prošla mnoha změnami. Jak v chování, vzpomeňte si na její první noc po proměně. Já z toho opravdu nemohla. Myslím, že byla velmi roztěkaná a hlavně vyděšená z toho co se jí stalo. Navíc teď vyměnila Hoyta za Jasona. S Jasonem jí to opravdu sluší. Doufám, že jim to vydrží dlouho.


 4. oblíbenou postavou je Pam.. Věrná kamarádka a "dítě" Erika. Vím, zní to asi šíleně, ale jiný pojem než dítě mě nenapadl. Další super postava. Pam je prostě typický upír. Chladnokrevná a stejně jako Erik jde přes mrtvoly. Má svůj styl a i když si obleče růžovou je stále nebezpečná i přes své mírumilovné vzezření.
Vždy mi přijde vyrovaná, jedinou vyjímkou snad byl jeden díl 4.série kdy se rozčilovala nad tím, že ji Sookie přebrala Erika a dokonce se rozbrečela.


Další good postava je vlkodlak Alcide. Myslím, že právě díky Alcidovi byla 3.série pro mě zatím nejlepší. Skvěle to tam oživil. Alcide je super chlap a ještě lepší vlkodlak. Po upírech byl skvělým rozptýlením. Je jen škoda, že páru Sookie a Alcide
se jen tak nedočkáme. Postava Alcida je podle mě obětavá, jedna z těch kladných a trochu rozpolcená kvůli lásce k Debbie Pelltové.



Poslední nej postavou, která už ovšem nežije je Debbie. K Debbie nemám co napsat. Prostě je to super a podle mě záporná postava. Jsem trochu naštvaná, že ji nechali zemřít.







Tak to je výčet mých oblíbených postav z True Blood. Slibovala jsem ho už aspoň půl roku a až teď na něj konečně došlo. Dnes ale nemám moc výřečnou náladu, takže nejspíš článek ještě projde úpravami.

Jaké jsou vaše nej postavy v True Blood? Piště komentáře. Moc mě zajímá váš názor.

1 komentář:

  1. Tak mě moc hlavní hrdinka nesedí, ale to je X-menama:DDD Jinak Erik a Jess naprosto super:DDD

    OdpovědětVymazat