středa 26. června 2013

Finální Sukuba a pokračování Pokrevních pout

Obě tyto série pochází z pera mé oblíbené autorky Richelle Mead
Finální kniha o sukubě Georgině dostala český název Odhalená a vyjde tento říjen.. Je velmi nerada se s G loučím.

Splní se sukubě Georgině v posledním dílu série to, o co celou dobu usilovala?
Georgina Kincaidová měla celou věčnost na to, aby se naučila rozumět mužům, ale oni ji stále dokážou překvapit. Tak třeba Seth Mortensen, muž, který riskoval duši, aby se mohl stát jejím přítelem. 
Georgina to nemá lehké ani v jiných ohledech: její ďábelský nadřízený ji nutí, aby na sebe i nadále brala různé podoby a plnila základní povinnosti sukuby. A teď ji navíc vyslal do Las Vegas, města hříchu! Proč mu tolik záleží na tom, aby Georgina odcestovala ze Seattlu – a tím pádem i od Setha? 
Pochybnosti už mají i Georginini spojenci. A ona sama? Ví, že patří k nejlepším sukubám, ale pokud by se jí podařilo nalézt způsob, jak se stát normální ženou, určitě by toho využila. Ať to stojí cokoli. Chce se vyhnout jen jedinému riziku: že by ohrozila muže, pro kterého to všechno podstupuje…




Třetí díl Pokrevních pout ponese krásný název Indigové kouzlo. Tato série se také dočká svých 6 knih..
I K vyjde v září tohoto roku..

Povinnost je jedna věc. A láska druhá. Co když ale jdou proti sobe?
Mladá alchymistka Sydney chrání královninu sestru Jill před zabijáky a spolu s ostatními přáteli v utajení studuje na elitní škole v Palm Springs.
Není to ale zdaleka vše, čím se její mysl zaobírá: nedokáže v sobě potlačit city k Adrianovi. Ví sice, že je naprosto nepřípustné, aby jakožto člověk chodila s vampýrem, ale copak si může v něčem takovém poručit?
Zároveň Sydney pátrá po zběhlém alchymistovi Marcusi Finchovi, který zřejmě střeží veliké tajemství indigového kouzla. A možná má i informace o tom, že alchymisté Sydney celý život lhali a jen ji využívali…


Zdrojem obrázků je ediční plán Domina na jeho oficiálních stránkách..Scany jsem tvořila sama.

Žádné komentáře:

Okomentovat