pátek 31. srpna 2012

Nej série od Fantom Printu?

Jako každý měsíc i tento vám přináším výsledky ankety za uplynulý měsíc..Srpnová anketa se týkala nakladatelství Fantom Print a to vaší nej série od tohoto nakladatelství..Celkem bylo 42 hlasů a takto to dopadlo:

1.místo získala sérii, které já jsem prozatím nedala šanci, ale právě díky této anketě si ji chci pořídit..Nebudu vás napínat..Takže vítěznou sérií je Kate Daniels od Ilony Andrews, která získala 21 hlasů.

2.místo získala série pro mě už velmi známá a to Mercedes Thompson od Patricie Briggs. Vysloužila si 19 hlasů, takže byla hned v závěsu za Kate.

3.místo patří novince tohoto roku, na kterou jsem byla velmi zvědavá: Noční lovci od Jeaniene Frost..Ta získala 12 hlasů.

4.místo si vysloužila taktéž novinka, 2.série od Patricie Briggs Alfa a Omega. Získala 11 hlasů.
5.místo a 6 hlasů má Rachel Morgan od Kim Harrison. Mám doma první dva díly a musím bohužel říct, že jsem si s Rachel nesedla..Zkoušela jsem ji 2x přečíst a zatím bezúspěšně..Do třetice všeho dobrého..
6.místo a 5 hlasů má další novinka a to Šerochodec od Kat Richardson..Série, která mě zatím ničím nezaujala.
7.místo získaly dvě série Kal Leandros od Rob Thurman a Skineři od Marcuse Pelagrima. Obě dostali 1 hlas.
Poslední místo a  žádný hlas dostala série Píseň čarodějky od Petry Neomilnerové..Toto mě ani nepřekvapilo. Nemám ráda českou fantasy, jedinou velkou vyjímku tvoří Odstíny života od Lusy Adams, které jsou opravdu skvělé!

S výsledky této ankety jsem velmi spokojená!

3 komentáře:

  1. Ilona Andrews píše velmi poutavě. Rozhodně ti ji doporučuji. Jestli miluješ knihy od J. R. Ward, tak tahle ji o nějakou tu laťku ještě přesahuje. ;)
    Obě autorky však píší opravdu skvěle. A u nich je jistota, že se nenudíš.
    Co se týče Rachel Morgan - upřímně, taky mi nějak nesedla :)
    Pavla

    OdpovědětVymazat
  2. Kate, Kate, Kate, Kate, Kate, Kate, Kate!!! ♥♥♥ :D Moje nejoblíbenější série vůbec. Má v sobě všechno, co mám ráda a styl psaní Ilony je strašně chytlavej. Ty hlášky, samotná drsná Kate, nápad... A to nemluvim o Curranovi, nej mužským hrdinovi v týhle galaxii :D
    Noční lovci, totální bomba. U mě už nikdy nic Kate nepředčí, ale tahle série, plná žhavých scén, vtipných dialogů a se sexy upírem Bonesem je úžasná.
    Fantom print je jednička. ;D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty si šílená :) Já to říkam pořád!
      Jinak Ilony styl psaní vás opravdu vtáhne do celé knihy a nebudete moci přestat číst a nebudete se moct nabažit Currana :) Curran je u mě až na druhém místě, protože Patch.. ♥♥♥ Od Ptricie jsem zatím nic nečetla, ale do budoucna bych se ráda vrhla ne jednu z jejích sériích. Noční lovce jsem nedávno ( dneska ) dočetla a líbili se mi. Na mě tam bylo až moc sexu, ale se čtením sem naštěstí problém neměla :) Podle mě anketa dopadla dobře a tyhle knihy si ta místa zaslouží.

      Vymazat