středa 25. ledna 2012

Laurell K. Hamilton - Epocha 2012

V nakladatelství Epocha se tento rok dočkáme docela dávky knih od L.K.Hamilton.
Vyjde nové vydání Provinilých slastí, tedy 1.dílu série Anita Blake a to v březnu.

V květnu vyjde již 10.díl série Narcis v řetězech:

Narcis v řetězech, desátá kniha celosvětově populární série o Anitě Blakeové, přivádí oblíbenou lovkyni upírů zpět na domácí půdu a nutí ji zkoumat temné touhy lidských – i nelidských – srdcí.
Muži jsou muži. Jean-Claude a Richard jsou naprosto odlišní. Anita Blakeová, lovkyně upírů, si mezi nimi stále nedokáže vybrat a po dlouhé měsíce se jí daří jak upírovi, tak vlkodlakovi vyhýbat. Ale když neznámý únosce zajme ty, které přísahala chránit, nezbývá jí než se na oba rivaly obrátit s žádostí o pomoc. K tomu však bude muset propojit jejich moc – a jejich hlad…
Po šesti měsících celibátu touží Anita po obou mužích svého života jako nikdy předtím. Ale prolnutí jejich moci dá smrtelné ženě okusit nesmrtelnou touhu, na kterou nebude schopna nikdy zapomenout.


V září vyjde 1.díl nové série Meredith Gentryová s názvem Polibek stínů:

Jmenuji se Meredith Gentryová, ale to samozřejmě není mé pravé jméno. Neodvážím se jej po setmění vyslovit ani šeptem. Bojím se, že by to tiché slovo odnesl noční vítr až k citlivým uším mé tety, královny vzduchu a temnoty. Chce mě vidět mrtvou a já ani nevím proč.“
Meredith Gentryová, princezna z Faerie, vystupuje v Los Angeles jako obyčejný člověk a živí se coby soukromý detektiv specializující se na nadpřirozeno. Ale teď byl vyslán královnin vrah, aby ji přivedl zpět, bez ohledu na to, jestli se jí to líbí nebo ne. Meredith se tak proti své vůli stává pěšákem ve hře své obávané tety. Práce, která ji čeká: užít si nepřetržitou společnost nejkrásnějších nesmrtelných mužů světa. Odměna: královská koruna a příležitost zůstat naživu. Trest v případě selhání: smrt.


A nakonec v říjnu vyjde 11.díl série Anita Blake Blankytné hříchy:

V románu Blankytné hříchy, jedenáctém dílu známé série o Anitě Blakeové, oblíbená lovkyně upírů vede domácnost a jako vždy dává svým protivníkům pořádné kapky.
Anita se pokouší vrátit do starých kolejí poté, co se rozešla se svým vlkodlačím milencem. Vytvořila si cosi na způsob rodinného života, v němž její nový partner, leopardí kožoměnec Micah, nemá žádný problém s tím, aby se o ni dělil s Jean-Claudem, upířím vládcem města. Vše se uklidnilo do té míry, jak je to jen možné u někoho, kdo probouzí mrtvé, když k Jean-Claudovi přijíždí neočekávaný a nevítaný návštěvník: Musette, velice atraktivní a velmi pokřivená představitelka Evropské rady upírů. Anita brzy zjistí, že uvízla v pasti uprostřed nebezpečné hry upíří mocenské politiky.
Aby nebyl všem potížím konec, je požádána o konzultaci při sérii brutálních zabití, která podle všeho má na svědomí něco ne úplně lidského.
Opravdu mě mrzí, že Epocha nenechává originální obálky, ale to bych ještě překousla, ale obálky nového vydání jsou podle mě opravdu špatné:(.
Obálka mi připomíná komiks, který opravdu nemám ráda a celkově to bije do očí umělotinou.
Sháním česky 3., 5. a 6. díl s obálkami 1 .vydání od Trifidu. Nabídnete někdo?

Žádné komentáře:

Okomentovat