pondělí 24. října 2011

Z duše..(2)

Zdravím..

Většina z vás asi ví, že tu padlo, že bych chtěla blog zastavit.
Rozhodla jsem se, že to neudělám..Mám to tu ráda a jen nerada bych se s tím loučila. Bohužel nemám nikoho s kým bych si mohla povídat o knihách a věcích, které mě zajímají a proto vlastně vznikl i tento blog. Jsem velmi sdílný člověk a velmi ráda dělám lidem radost a prostě psát články a vědět, že je někdo čte, posílat zprávy dál - to se mi moc líbí a nechci o to přijít.
Navíc jsem si všimla, že se mě někteří snažili podpořit svými kometáři, za což děkuju.
Opět jste mě navedli.
Blog pojede dál, jen nevím v jaké míře >> nestíhám...ale to už jsem se rozepisovala.

Je něco co se vám na blogu nelíbí? Navrhujete nějaké zlepšení? Přijímám každý dobrý nápad, kromě recenzí(ty mi absolutně nejdou).

Doufám, že jsem vás potěšila.

6 komentářů:

  1. Jsem moc ráda, že pokračuješ.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se přidávám, kam bysme my čtenáři chodili:DDDD

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj no jestli nemas s kym pokecat o knizkach tak jsem tu pro tebe...taky nikoho takoveho nemam takze jestli chces tak pis na: terisskapazi@centrum.cz kdyztak piste i ostatni budu rada za kazdy mail takze predem diky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som tiež fakt rada, že pokračuješ. Ak by si sa chcela ešte s niekým rozprávať a nevadí, že som Slovenka tak napíš striebro99@atlas.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za podporu holky..snad nenastane opět stejná situace..

    OdpovědětVymazat
  6. Zavítala jsem na tvůj blog poprvé a velice se mi líbí...nedokážu psát takovéto články...jen píšu obsah knih které přečtu....jestly chces tak se muzes podívat .... byla by škoda kdyby takovýto blog zkončil...

    OdpovědětVymazat