čtvrtek 30. prosince 2010

Upíří deníky Probuzení

Elena je nejkrásnější dívkou školy a dvoření všech chlapců přijímá jako královna. Nový kluk, krásný a tajemný Stefan, ji však ignoruje a dokonce se jí vyhýbá. O to víc ho Elena chce získat! To se podaří teprve na školním plese, kdy Elena padne do rukou násilnické partičky a Stefan ji zachrání. Oba se rychle sblíží a Stefan jí prozradí svoje tajemství. Je totiž upír. Díky magickému amuletu může pobývat na denním světle a živí se jen zvířecí krví, ale to na věci nic nemění. Eleně se vyhýbal proto, že se velice podobá jeho dávné lásce Katherine, kvůli níž se stal upírem a niž by rád zapomněl. Kvůli ní se totiž smrtelně rozhádal se svým bratrem Damonem, z kterého Katherine také udělala upíra.
Ve městě se však udála řada podivných násilností a dokonce došlo i k vraždě. Obyvatelé podezírají tajnůstkářského Stefana, ten se však obává, že na scénu vstoupil jeho zlý bratr.


Úžasná kniha a bohatý děj.Naprosto miluju vše ohledně upířích deníků.
Nebezpečný Damon si mě získal hned ze začátku.


Televizní zpracování:

Elena Gilbert a její mladší bratr Jeremy žijí v malém městečku Mystic Falls a již čtyři měsíce se vypořádávají s tragickou nehodou, při které zemřeli oba jejich rodiče. Teď bydlí u své tety Jenny, která dělá vše pro to, aby byla tím nejlepším náhradním rodičem.

Elena byla vždycky hvězdou třídy a oblíbená svými kamarády. Na začátku nového školního roku potká tajemného kluka jménem Stefan Salvatore. Nemá však ani ponětí, že Stefan je několik století starý upír...

Zatímco Stefan žije mírumilovně mezi lidmi, jeho bratr Damon je ztělesněné zlo a násilí. A teď tito dva bratři - jeden hodný a jeden zlý - vedou válku o Elenu, její rodinu a o její přátele... 




Každý čtvrtek nový díl. Na konci ledna očekáváme 10.díl 2.série. Seriál je zatím jen anglicky, ale lze ho zkouknout s titulky.






Odkaz ke staženi z uložto.cz: http://www.ulozto.cz/hledej/?q=vampire+diaries
Titulky nejrychleji hned po odvisílání epizod na http://www.cwzone.wz.cz/, na této stránce je možno stáhnout i hudbu z jednotlivých dílů.


Oficiální soundtrack: 


    01. Michael Suby – Stefan’s Theme 01:17 02. Placebo – Running Up That Hill 04:54 03. Silversun Pickups – Currency Of Love 05:30 04. Howls – Hammock 02:57 05. Bat For Lashes – Sleep Alone (909s In The Darktimes Mix) 04:33 06. Stateless – Bloodstream (Vampire Diaries Remix) 05:12 07. Goldfrapp – We Radiate 03:45 08. Sky Ferreira – Obsession 03:43 09. Digital Daggers – Head Over Heels 04:18 10. Jason Walker – Down 04:06 11. Mads Langer – Beauty Of The Dark 03:57 12. Plumb – Cut 03:59 13. Sounds Under Radio – All You Wanted 05:17 (Feat. Alison Sudol Of A Fine Frenzy 14. The Smashing Pumpkins – The Fellowship 03:51 15. Gorillaz – On Melancholy Hill (Feed Me Remix) 05:10 16. Michael Suby – 1864 01:44



Žádné komentáře:

Okomentovat