pátek 31. prosince 2010

Zavržený

Nora Greyová je svědomitá, chytrá a rozhodně nemá ráda riziko. Jenže se zamiluje do Patche a to je její první chyba. Patchova minulost je totiž všechno, jen ne nevinná. A nejlepší, co kdy udělal, bylo, že se zamiloval do Nory.
Seznámili se na hodině biologie a Nora chce jediné – držet se od něj co nejdál. Jenže jak se zdá, Patch je vždy o dva kroky napřed. Dívka na sobě cítí jeho pohled, i když Patch není nablízku. Cítí jeho přítomnost, i když je v pokoji sama. A když své okouzlení nedokáže déle tajit, vyjde najevo, kdo Patch ve skutečnosti je a proč ji vyhledal. A za všemi otázkami, které se dotýkají jeho minulosti, si Nora a Patch mohou navzájem položit jen jedinou: „Jak hluboko dokážeš padnout?“

Tato kniha mě prostě nenechala odejít a musela jsem ji za den přečíst:). Vřele doporučuji  a také doufám v televizní zpracování.

Odkaz ke stažení z uložto.cz (EN): http://www.ulozto.cz/4676701/becca-fitzpatrick-hush-hush-pdf


V únoru 2011 vychází pokračování s názvem Crescendo:



I přes začínající vztah s jejím andělem strážným, Patchem a přežití své vlastní smrti, věci nevypadají zrovna dvakrát dobře. Patch se začíná odtahovat a Nora nemůže přijít na to, jestli je to v jejím nejlepším zájmu nebo se jeho zájem přesunul k její úhlavní nepřítelkyni Marcie Millar. Nemluvě o tom, že je Nora pronásledována vidinami jejího otce, čímž začne být posedlá hledáním pravdy o tom, co se opravdu stalo tehdy, když odjel do Portlandu a už se nikdy nevrátil.

Čím víc se Nora noří do tajemství okolo otcovy smrti, tím více přichází k otázce jestli její Nephilimská pokrevní linie s tím má něco společného a proč se zdá, že je v nebezpečí mnohem víc než kterákoliv jiná obyčejná dívka. 

Vzhledem k tomu, že Patch neodpovídá na její otázky a stojí jí v cestě, musí začít hledat odpovědi sama. Až moc spoléhá na to, že má strážného anděla, což dostává Noru do riskantních situací víc a víc.

Ale může opravdu na Patche spoléhat, když možná skrývá tajemství mnohem temnější, než by si dokázala představit?

Odkaz ke stažření z uložto.cz (EN): http://www.ulozto.cz/6285519/becca-fitzpatrick-crescendo-pdf

Žádné komentáře:

Okomentovat