pondělí 27. ledna 2014

Goodreads Tag

Díky blogu  Knižní království a jeho autorce Nikol Walozskové, která mi Tag doporučila, jsem se rozhodla taktéž zapojit.

1)Akú knihu jsi naposledy přečítala?
Poslední knihou, kterou jsem přečetla je dnes přibližně před hodinou dočtený poslední tedy 6.díl Stefanových deníků s podtitulem Spojení od L.J.Smith, Julie Plec a Kevina Williamsona. Tento díl se mi jako předchozích 5 také velmi líbil. 

2)Čo práve čítáš?
Teď jsem se pustila do Legendy od Marie Lu.. Jsem prozatím na začátku, ale už vím, že se mi kniha bude líbit. Je opravdu dobře psaná a už teď jsem si oblíbila hlavní hrdiny..

3)Akú knihu si naposledy zaradila do to-read poličky?
I když mám účet na Goodreads, nepoužívám ho..Ale do poličky K přečtení jsem si zařadila Den co Den od Davida Leviatana..Na tuto knihu se neobyčejně těším a doufám, že se k ní dostanu co nejdříve to bude možné.

4)Ktorú knihu si plánujete prečítať, keď dočítáte tu aktuálnú?
Popravdě ještě nemám moc nalajnované, co bych tak chtěla číst. Já vždycky když něco dočtu, stoupnu si před knihovnu a dumám.Hledám většinou knihy, co mi tu už leží dlouho - do toho by zapadlo Loviště, 3. díl Paranormálů a také Zabít nebo milovat..
Další mé kritérium jsou první díly nových sérií, kdy u mě hodně rozhoduje první díl o koupi druhého, který už třeba vyšel - z těch je to u mě Volání úplňku, Noční směna, Mlhovina nebo Monument 14.
Na jednu z těchto knih 100% přijde řada hned po Legendě.

5)Používáš hviezdičkové hodnotenie?
Nepoužívám..Hodnotit podle hvězdiček není pro mě to pravé..Hodnocení hvězdičkami mi nic moc neřekne..Raději si o knize přečtu, než abych ji zavrhla kvůli nízkému hodnocení hvězdami.

6)Zúčastňuješ sa 2014 reading challenges?
Nezúčastňuji..Jen nerada dělám něco v časovém presu. Když bych si zvolila přečíst za tento rok kupříkladu 50 knih a nepodařilo by se mi to, asi bych to špatně snášela..=D..

7)Máš wishlist?
Já svému Wishlistu přezdívám Přeji si..Do této rubriky přispívám každou neděli a seznam je stále delší a delší..Prostě si nemohu pomoci, chci přečíst každou druhou knihu!!

8)Akú knihu si plánuješ kúpiť najbližšie?
Opět jedna otázka na kterou nedokážu konkrétně odpovědět.. V hledáčku mám Pátou vlnu, Spálenou mrazem, Dokonalý sen..Je toho víc, ale po těchto prahnu teď asi nejvíce..

9)Aké sú tvoje oblúbené citáty?
Mám velmi ráda citáty, ale nejvíce se mi líbí asi ty o životě, ty v kterých je vepsáno nějaké velké moudro a které vedou k zamyšlení..

10)Tvoji oblúbení autori?
Richelle Mead, J.R.Ward, Patricia Briggs, Christopher Paolini, Laurell K. Hamilton, Suzanne Collins a další..Je jich spousta..

11)Si v nejakej skupine?
Nenavštěvuji žádnou skupinu..

Žádné komentáře:

Okomentovat