pátek 30. září 2011

Mesačná chvástačka - Září 2011

Za září jsem ukořistila:
Provinilé slasti - Laurell K. Hamilton




Rozesmátá mrtvola - Laurell K. Hamilton



Kavárna šílenců - Laurell K. Hamilton



Zápalné oběti - Laurell K. Hamilton



Modrý měsíc - Laurell K. Hamilton



Pomstěný milenec - J.R.Ward



Vzpoura - Andrea Cremer



Pravá krev Mrtví odcházejí - Charlaine Harris



Percy Jackson Poslední z bohů - Rick Riordan



Prokletý maturiťák



První rudá kapka - Jeanine Frost



Upíří deníky Zajetí - L.J.Smith



Hunger Games Aréna smrtí - Suzanne Collins



Hunger Games - Vražedná pomsta - Suzanne Collins



Hunger Games - Síla vzdoru - Suzanne Collins


Opravdu krutý měsíc. Tolik knih jsem si zatím nikdy nepořídila. Musím se krotit a začít zase šetřit.

Pro čtenáře Bratrstva černé dýky: Který pár?

Před pár dny skončilo hlasování o nejoblíbenější pár z paranormalní romantické série od J.R.Ward .
Byla možnost hlasovat pro více párů a toto jsou výsledky:

1.místo dostali Zsadist a jeho shellan Bella. Vyhráli s 5 hlasy.

2.místo dostali Rhage a Mary, ale také John a Xhex. 4 hlasy.

3.místo dostali Vishous a Jane. 3 hlasy.

4.místo Butch a Marissa. 2 hlasy.

5.místo s jedním hlasem: Wrath a Beth, Phury a Cormia, Rehvenge a Ehlena a Tohrment a Wellsie.

čtvrtek 29. září 2011

Sukuby to rády horké - Jill Myles

Sukuby to rády horkéNikde není psáno, že být sukubou je snadné. Jackie Brightonová se teprve učí sukubou být. Má dva úžasné milence - padlého anděla přes den a upíra na noc - ti oba se zdárně starají o uspokojování jejího nenasytného chtíče. Nic by na uspořádání svého života sukuby neměnila až do chvíle, kdy nechtěně svým dotykem zbaví vědomí poslíčka s pizzou. Pro takovou událost existuje jediné vysvětlení - Jackie je prokletá. A co hůř - nezbaví-li se včas svého prokletí, bude nucena souložit stále častěji a častěji, dokud vysílená z milostných hrátek nezemře vyčerpáním. Sejmout kletbu jí možná může pomoci nejstarší sukuba ve Státech, proto se Jackie a její věrná přítelkyně Remy vydávají pro radu do New Orleans. Je to závod s čaem ve světě plném nástrah a démonů... Dokáže bystrá zrzka v minisukni přelstít síly zla?

středa 28. září 2011

Jako v pavučině - Obálka


Tento obal se mi moc nelíbí. Orginálka je lepší.

Anita Blake 1 - Provinilé slasti - Laurell K. Hamilton

Vampyrismus je v USA legální. Za úplatu vám oživovatelé povolají z hrobu zombii dle vašeho výběru. Po některých hřbitovech se potulují ghúlové. Nemrtví by možná měli mít hlasovací právo, ale kdo zastaví ty, kteří začnou zabíjet lidi? Vedlejší zaměstnání oživovatelky Anity Blakeové je právě lov a exekuce odsouzených upírů. Co ale Anita udělá, když je žádána o pomoc při vyšetřování případu několika zavražděných upírů? Upíři jsou přece taky lidi. Nebo ne? <br>Vítejte v St. Louis, ve městě lovců, oživovatelů, lykantropů, vúdú šamanů a lidí, kteří uvízli v síti upířích intrik. Co se skrývá za zavřenými dveřmi Církve věčného života, v podzemí Cirkusu prokletých nebo upířího nočního klubu Provinilé slasti?A když to někdo zjistí, o kolik bude jeho životnost delší než životnost mýdlové kachničky v proudu Missouri?

Dobrá velmi čtivá záležitost.

středa 21. září 2011

Twilight sága - Breaking Dawn part1 - Průvodce

Objevila se originální obálka na průvodce Twilight - Breaking Dawn, tedy k jeho první části.

 http://intoxicated.cz/

Podle zveřejněného zdroje intoxicated by u nás měl vyjít 17.listopadu.

Škola noci 8 - Probuzená: Anotace

Zoey a její strážce Stark se vrátili z onoho světa, ale nemají sílu ani chuť odjet z bezpečného, magií prostoupeného ostrova Skye a čelit dalším intrikám zlé velekněžky Neferet a nesmrtelného Kalony. Temnota však nespí, naopak získává na síle a chystá se příznivcům Světla zasadit další smrtící úder. A když v tulské Škole noci dojde k nejhorší možné tragédii, Zoey už se nemůže dál skrývat. Čeká ji kruté probuzení…

Stefanovy deníky - Touha: Anotace

Stefan Salvatore se vyrovnal s tím, že je upír. Události za posledních pár měsíců ho přiměly vystřízlivět a mlha jeho vlastní krvežíznivosti se začala zvedat. Cestuje do New Yorku, aby začal nový život, ve kterém nebude muset zabíjet lidi, aby přežil. Místo toho se živí na zvířatech v Central Parku. Ale tichý život, který si představoval, je narušen, když narazí na svého bratra Damona, který přesvědčil newyorkskou smetánku, že patří k italské šlechtě. Zatímco Stefan znovu získává svou lidskost, Damon ji úplně ztratil. Stefan udělá cokoliv, aby ochránil Damona před ním samým, ale na scéně se objevuje jiný lotr. Upír, prahnoucí po pomstě za smrt, za kterou jsou zodpovědní bratři Salvatorovi. Stefan a Damon budou muset spolupracovat v boji proti většímu zlu.

Vyjde v 1. pololetí 2012.

Barry Hutchison: Imaginární (ne?)přátelé - Hadrová Maggie

Barry Hutchison: Imaginární (ne?)přátelé - Hadrová Maggie
Billy je surovec a drsňák. Kyleovi proto připadá skoro legrační, když zjistí, že Billyho imaginární přítel byla malá holka s panenkou jménem Hadrová Maggie. Skoro, ale ne úplně. Protože Hadrová Maggie je zpátky a chce si s Kylem zahrát na schovávanou. Kyle musí najít Billyho. Když se mu to nepodaří, Billy zemře...

Vyjde v září

http://www.daemon.cz/chysta-se/detail/3076

Thomas E. Sniegoski: Padlí andělé / Leviatan

Thomas E. Sniegoski: Padlí andělé / LeviatanAaron Corbet je celkem normální kluk, trochu samotář, sirotek s problematickou minulostí, který ale doufá, že konečně našel náhradní rodinu, přátele i smysl života. Vše se ale změní na jeho osmnácté narozeniny; začne najednou rozumět portugalštině, latině, a dokonce i svému psovi... Pak se objeví dva podivní muži, kteří mu prozradí, že je Nephilim - syn smrtelnice a padlého anděla. A tak začíná příběh plný zvratů, utrpení, andělů a odvěkého boje dobra a zla.

Tak na tuto knihu už se opravdu těším :). Viděla jsem třídílný seriál s Paulem Wesleym a bylo to dobré.

Kniha podle všeho obsahuje 1. a 2.díl této andělské série.

Vyjde v říjnu. Těším se:)

sobota 17. září 2011

News in Books

Mám tu pár žhavých novinek!

První je originální obálka 10.dílu Black Dagger Brotherhood od J.R.Ward s názvem Lover Reborn.
U nás vyšlo již 7.dílů a tento rok vyjdou ještě další dva.


Opravdu pěkné. Originál vyjde v březnu 2012.

Jako další je tu podobná série a to Midnight Breeds od Lary Adrian. 10.díl této série ponese název Darker After Midnight a vyjde v originále v roce 2012.
Obálka už je také.
U nás vyšel 1. a 2.díl.
book cover of 
Darker After Midnight 
 (Midnight Breed, book 10)
by
Lara Adrian

Obálka je zajímavá. Originál vyjde v lednu 2012.

3. novinkou je zveřejněný oficiální obal na 4.díl Stefan´s Diaries s názvem The Ripper od L.J.Smith.
U nás vyšel 1.díl a v říjnu vyjde 2.díl.

book cover of 
The Ripper 
 (Vampire Diaries : Stefan's Diaries, book 4)
by
L J Smith

Úžasný obal!! Jsem spokojená. Originál vyjde v prosinci 2011.

Další v pořadí již čtvrtou novinkou je návrat Sookie Stackhouse!! Charlaine Harris právě píše 12.díl s názvem Daedlocked .
Obal prozatím není zveřejněn. Originál vyjde v březnu 2012.
U nás je již vydáno 9 dílů a letos vyjdou ještě další dva.

Novinkou číslo 5 je další díl série Morganville Vampires od Rachel Caine a to Black Dawn, vyjde v březnu 2012.
Obal ještě není zveřejněn. 
U nás se chystá vydání 1.dílu teď v září. Jsem na tuto sérii opravdu zvědavá.

Rozbřesk

Tak nějak jsem zaspala! Asi jsem se moc soustředila na Vampire Diaries a True Blood a zapomněla jsem na Rozbřesk. Byl uvolněn nový trailer a objevili se nějaké nové promo fotky! Opravdu jsem zaspala!

Všechny fotky i nový trailer jsou z odkazu : http://www.intoxicated.cz/

loadingloading

loading

Pravá krev - Mrtví v rodině - OBÁLKA


Nevím, zda je oficiální, ale na http://www.arara.cz/product/359715 se objevila obálka již na 10.díl série Pravá krev s názvem Mrtví v rodině. Mě osobně se moc nelíbí, ale taky proti ní nic nemám.

News - VD, SC, TB

Tak jsem konečně včera viděla 1.díl 3.série Vampire Diaries a hodně mě to překvapilo!!! Bylo to opravdu úžasný!! Opět jsem jim propadla:)

Zítra se chystám na Secret Circle, bohužel dnes už mi na něj nevyjde čas.

Taky poslední díl True Blood byl opravdu krutý! Nevydržím čekat na další sérii!

čtvrtek 15. září 2011

Vampire Diaries, Secret Circle, True Blood

Konečně!! Již zítra budeme moci shlédnout další díl Vampire Diaries (Upířích deníků), čeká nás již 1.díl 3.série, což je ohromnéé:) Hrozně se těším a doufám, že to čekání stálo za to! Hned ráno budu brousit!!

Také již zítra se budeme moct kouknout na 1.díl nového seriálu, taktéž podle knižní předlohy L.J.Smith s názvem Secret Circle. Premiéra!!

A teď jedna špatná zpráva. Právě toto pondělí jsme mohli vidět poslední díl 4.série True Blood. Což je hrozná škoda. Byla bych pro pro více dílů v sérii, pže člověk se ani nerozkouká a je konec. Já osobně se na poslední díl plánuji dívat dnes. Snad to vyjde.

Nymfomanky z Rocky Flats - Mario Acevedo

Nymfomanky z Rocky FlatsFelix Gomez byl nasazen jako americký voják do bojů v Iráku. Při jedné nešťastné operaci způsobil smrt několika nevinných Iráčanů, mezi nimi i malého děvčátka. Výčitky svědomí ho pronásledovaly tak neodbytně, že začal zoufale toužit po trestu, kterým by odčinil svůj omyl a dosáhl odpuštění. Místo toho ho potkalo hrůzostrašné prokletí - kousnutí tajemného cizince z něj udělalo nemrtvého, který nemůže skoncovat se svými vzpomínkami. V civilu se Felix živí jako soukromé očko, o to více ho překvapí pozvání do střeženého areálu ministerstva energetiky, který každý zná jako Ústav pro environmentální technologie Rocky Flats. Ještě nedávno celé zařízení sloužilo k jinému účelu, a sice k vývoji jaderných zbraní. Nyní se ústavem šíří prapodivné infekce, která z nakažených zaměstnankyň dělá neukojitelné nymfomanky. Přijde upír na kloub celé té choulostivé záhadě? A neriskuje tím příliš? Kdo je vlastně lovec a kdo kořist?
 
 
 
Právě dnes vyšla.

Milenec jen můj - Obálka

J. R. Ward: Milenec jen můj

Objevila se obálka na 8.díl Bratrstva černé dýky. Aspoň tento obal putuje po netu. Doufám, že není finální!!
Ten chlap se mi vůbec nelíbí. Černého (nejspíš) havrana ze 7.dílu jsem si nakonec oblíbila, ale toto?? Ten chlap by měl být John?No hlavní je obsah.

Můří deníky - Obálka

pátek 9. září 2011

Krásní mrtví: Arizona - Anotace

Odhalí Darina včas temná tajemství, aby tak vykoupila duše Krásných mrtvých? Po Krásných mrtvých není několik týdnů ani stopy. Darině se po Phoenixovi strašně stýská. Snad se vrátí a pomůže jí vyřešit tajemství další záhadné smrti. Je to už skoro rok, co se Arizona utopila v Hartmannově jezeře. Podle všeho (a všech) to byla sebevražda… Opravdu? Opravdu by se ta silná, sebevědomá Arizona, suverénní, nepřístupná kráska z ellertonské střední školy utopila v jezeře? Darina musí Arizoně pomoci stejně, jako pomohla Jonasovi. Ale neviditelná křídla tlučou, Krásným mrtvým hrozí nebezpečí a čas běží.

http://www.bux.cz/knihy/110611-krasni-mrtvi-arizona.html

Nové promo video Vampire Diaries

Na http://www.the-vampirediaries.cz/ zveřejnili autoří nové promo video ke 3.sérii Vampire Diaries, která startuje příští týden.
Bohužel mi sem video nejde nahrát tak přidám odkaz:  http://www.the-vampirediaries.cz/nove-promo-na-s3-appetites

Ten trailer mě překvapil! Tohle je spíše ve stylu True Blood, ale absolutně mi to nevadí. Je opravdu povedený:)

Už před pár dny se tu nejspíš jako "předvoj" objevilo pár promo fotek.






středa 7. září 2011

Mršina - Rob Thurman

mrsina
Kdysi, když Kal a jeho bratr Niko pracovali na případu, je stará cikánská královna pořádně podrazila. Sotva se z toho dostali živí. A hádejte, kdo se najednou objevil teď, když se jejich detektivní agentuře moc nedaří, a nabízí jim práci.
Stará cikánka chce, aby našli ukradenou rakev. Kal by jí raději do nějaké pomohl, ale v téhle rakvi je zavřené zlo známé jako Mor světa – a Černá smrt proti němu vypadá jako vzpomínka na nedělní piknik.
Jenže zloděj už zmizel z města, a tak se bratři musí vydat na cestu. A jestli budou mít hodně velké štěstí, možná se z ní i vrátí zpátky.

Již pátý díl série Kal Leandros.
Já mám doma první 3.díly, dva jsem četla, k tomu třetímu jsem se ještě nedostala. 4.díl pořád nejsem schopná si koupit a už je pokračování. Letí to!

úterý 6. září 2011

News

Ahoj moc mě mrzí, že teď nic nepřibývá. Bohužel mi nezbývá čas:( Jezdím pozdě ze školy a je to ještě takový chaos, ale až se to zklidní a usadí, tak by měl blog začít zase normálně fungovat.
Novinek také moc není.
Jediná super novinka dne je, že jsem si dnes konečně koupila Pomstěného milence. Popravdě takovou bichly budu číst se svým nynějším tempem velmi dlouho.

sobota 3. září 2011

Secret Circle, Vampire Diaries

Objevily se další promo fotky k novému seriálu Secret Circle (Tajný kruh), který startuje již za 12 dní.

Tyto promo fotky jsou opravdu vydařené.

Dále už se také objevily promo fotky ke 3.sérii Vampire Diaries (Upíří deníky). Už se neuvěřitelně těším!!!

čtvrtek 1. září 2011

Anita Blake

Jak jsem se právě dozvěděla tak vydávání dalších dílů série Anita Blake od Laurel K. Hamillton převzalo nakladatelství Epocha.

Navíc v srpnu vydali dotisk 3.dílu této série Cirkus prokletých. Což je super. Já jsem překonala hrůzu z těch českých obalů a právě dnes si objednala 1.díl Provinilé slasti a chtěla bych si pořídit celou sérii.

+ Jedna dobrá zpráva! Hned v listopadu vyjde již 9.díl této série s názvem Obsidianový motýl.
Už je i česká anotace, na obálku si ale budeme muset ještě chvíli počkat.

V životě Anity Blakeové se vyskytuje hodně stvůr. Některé z nich jsou lidé. Mezi ně patří i muž jménem Edward, nájemný lovec se specializací na nadpřirozeno. Ten ji požádá, aby mu pomohla vystopovat největší zlo, s jakým se kdy potkala. Cosi, co vraždí, mrzačí a beze stopy mizí do noci. Cosi, čemu se Anita bude muset postavit naprosto sama…
„Jmenuji se Anita Blakeová. Seznamte se prosím s Edwardem...“ Edward je nájemný zabiják. Specializuje se na stvůry. Upíry, kožoměnce, cokoli si vzpomenete. Jsou lidi, kteří to dělají legálně, jako třeba já, ale Edward se nějakými zákony nebo nedejbože morálkou nezatěžuje. Vyznává politiku rovných příležitostí. Jsem jeden z mála Edwardových přátel, ale je to jako kamarádit se s ochočeným leopardem. Spí stočený do klubíčka v nohách vaší postele, nechá vás, abyste ho hladili po hlavě, ale pořád vám může rozervat krk…